SUPPORT

  • 100 SEK

Odalboden är tänkt att vara en marknadsplats, full av valmöjligheter. För att säkerställa detta samarbetar vi med en rad talangfulla individer, som du kan hitta


Dela

Odalboden är tänkt att vara en marknadsplats, full av valmöjligheter. För att säkerställa detta samarbetar vi med en rad talangfulla individer, som du kan hitta i sektionen "Kreatörer"., utöver dessa är vi också två stycken som äger Odalboden, våra skapelser hittar du i de andra kategorierna.
Vårt projekt drivs idag helt ideellt, med passion och engagemang som drivkraft. Men för att kunna upprätthålla och utveckla Odalboden behöver vi ibland stöd utifrån.

Du kan bidra genom att göra en donation, eller om du själv driver någon slags verksamhet kan hjälpa till att sprida ordet genom att inkludera vårt marknadsföringsmaterial i dina paket.
Om du inte hittar en specifik produkt som fångar ditt intresse, är ditt stöd genom donationer ett värdefullt sätt att hjälpa oss fortsätta med vårt projekt.
Ditt bidrag, i vilken form det än är, uppskattas mycket och spelar en avgörande roll för Odalbodens framgång och utveckling.