Självförsvarsspray

  • 97 SEK

TIW CRIMINAL IDENTIFIER 20ML - LADY - LAGLIG (LICENSFRI) FÖRSVARSPRAYSäkerhet är en prioritet för oss alla, särskilt när vi är ute på egen hand eller sent på kv

Produkten är tyvärr slut i lager, vi får se om den kommer tillbaka :(

Dela

TIW CRIMINAL IDENTIFIER 20ML - LADY - LAGLIG (LICENSFRI) FÖRSVARSPRAY

Säkerhet är en prioritet för oss alla, särskilt när vi är ute på egen hand eller sent på kvällen. Med TIW Criminal Identifier försvarsspray kan du känna dig tryggare och säkrare på gatorna.

TIW Criminal Identifier är en laglig försvarsspray som är lätt att bära med sig i handväskan eller fickan. Sprayen är speciellt utformad för att hjälpa dig att identifiera en eventuell angripare. Dessutom innehåller den en färgmarkör som hjälper polisen att identifiera den skyldige i händelse av en attack.

TIW Criminal Identifier är en utmärkt försvarsspray för kvinnor som vill ha en extra säkerhetsnivå när de rör sig ensamma på gatorna. Dess lilla och diskreta storlek gör den också idealisk för män och kvinnor som behöver extra skydd under resor eller andra situationer där de kan känna sig osäkra.

Tekniska fakta TIW 20ml självförsvarsspray:
-Kraftfull stråle som når upp till 3 meter.
-Strålen är ej känslig för vind (tänk dock på att räckvidden på sprayen kan minska i kraftig motvind).
-Underlättar identifiering av angriparen.
-Röd gel färgar och förblindar i ögonen.
-Litet (10,5 x 2,5 cm), vikt ca 30 gram.
-Hållbarhetsdatum står på undersidan (cirka 3 år).
-Endast för nödvärnssituationer. Engelsk & Svensk manual på försvarsprej burken.

Som kvinna i dagens samhälle med allt vad det innebär, så kan du om du kontaktar oss innan köp av denna produkt på ''[email protected]'' få en rabattkod på 20%