Orania - Att bygga en nation

  • 349 SEK

Utforska Orania, Sydafrikas mest omtalade samhälle, genom denna unika hybrid av fotobok och djupgående analys.


Dela

Utforska Orania, Sydafrikas mest omtalade samhälle, genom denna unika hybrid av fotobok och djupgående analys. Boken erbjuder en sällsynt inblick i en gemenskap som strävar efter självbestämmande och kulturell bevarande i en tid av globala demografiska förändringar. Från minoritetsrättigheter till politisk autonomi, denna bok är en måste-läsning för den som är intresserad av frågor som rör självbestämmande.

Från förordet: Välkommen till en bok som utmanar konventionella uppfattningar om vad en bok kan vara. Detta verk är en hybrid: en visuell resa i form av en fotobok, en djupgående politisk analys, och en kulturell betraktelse. Det kan kanske bäst beskrivas som ett etnologiskt arbete med brännande samtidsrelevans.

Vi befinner oss i en omvälvande demografisk förändring, inte bara i Sverige utan i hela västvärlden. Det är en tid då vi står inför utmaningar som kräver såväl förståelse som kreativa lösningar. Och det är här som denna bok kommer in i bilden. Genom att rikta blicken mot Sydafrika, och det unika samhället Orania, erbjuder vi en möjlighet att utforska 'worst-case scenarios' och därmed utkristallisera potentiella lösningar för våra egna sammanhang.

Nu finns den i tre olika alternativ:
Klassisk Bok 
Denna version är tryckt på högkvalitativt klassiskt bokpapper, vilket ger en varm och genuin känsla. Perfekt för dig som älskar den traditionella bokupplevelsen.

Bok med Tyngre Fotopapper
Uppgradera din läsupplevelse med vårt tyngre, coated fotopapper. Denna version framhäver fotona i boken på ett enastående sätt och passar utmärkt för dig som värdesätter den visuella berättelsen.

Hårdpärm & Tyngre Fotopapper
För den ultimata bokälskaren erbjuder vi denna lyxiga version. Med samma högkvalitativa fotopapper som det föregående alternativet, men med en elegant hårdpärm, blir detta en bok du gärna lämnar framme som en "coffee table book".

OBS! Leverans kan dröja upp till 14 dagar.