Wehrwolf Varg / T-tröja herr

  • 297 SEK

Varulven var inte något vilddjur som slaktade oskyldiga människor. Varulven var de fria folkens beskyddare. Varulvarna var de som stod i skogsbrynet och vakade


Dela

Varulven var inte något vilddjur som slaktade oskyldiga människor. Varulven var de fria folkens beskyddare. Varulvarna var de som stod i skogsbrynet och vakade över byn. De var redo att offra sin tid, sin bekvämlighet, sin frihet och om så krävdes, sina liv för att skydda de svaga. Var en varulv och visa att du är en av dem.

100% bomull.

VIKTIGT: På grund av den allmänt osäkra tillståndet i vår värld är tillgång på produkter osäker. Det innebär att plagget du beställer inte nödvändigtvis i detalj motsvarar bilden (detta gäller modellen, inte trycket). Vi ser dock alltid till att våra plagg har högsta kvalitet. Storleksmässigt försöker vi alltid hålla oss till normala storlekar. Har du L i vanliga fall så har du L också hos oss.

Leveranstiden är upp till 10 dagar på kläder eftersom dessa produceras i små serier på ett hantverksmässigt vis med noggrannhet och precision.