Volksgemeinschaft / T-tröja herr

  • 297 SEK

Volksgemeinschaft, inspirerad av idén om samhällets välmående före individens egennytta. Denna t-shirt representerar tanken på folkgemenskap som en positiv och


Dela

Volksgemeinschaft, inspirerad av idén om samhällets välmående före individens egennytta. Denna t-shirt representerar tanken på folkgemenskap som en positiv och sammanhållande kraft i samhället. Designen är enkel men kraftfull, bestående av tre symboler med orden 'Blod', 'Jord' och 'Ande', symboliserande de grundläggande elementen som förenar en gemenskap.

Varje ord speglar en viktig aspekt av folkgemenskapen: 'Blod' för den gemensamma identiteten och arvet, 'Jord' för bandet till landet och dess natur, och 'Ande' för de gemensamma värderingar och övertygelser som binder oss samman.
Denna T-shirt är mer än bara ett klädesplagg, det är en manifestation av en ideal om samhörighet och sammanhållning.

100% bomull.

VIKTIGT: På grund av den allmänt osäkra tillståndet i vår värld är tillgång på produkter osäker. Det innebär att plagget du beställer inte nödvändigtvis i detalj motsvarar bilden (detta gäller modellen, inte trycket). Vi ser dock alltid till att våra plagg har högsta kvalitet. Storleksmässigt försöker vi alltid hålla oss till normala storlekar. Har du L i vanliga fall så har du L också hos oss.

Leveranstiden är upp till 10 dagar på kläder eftersom dessa produceras i små serier på ett hantverksmässigt vis med noggrannhet och precision.