Vasakärve i Sköld / T-tröja herr

  • 297 SEK

Vår svarta t-shirt med en vit Vasakärve i en vit sköld är mer än bara en klädesplagg - den är en hyllning till en av Sveriges mest inflytelserika dynastier.Vasa


Dela

Vår svarta t-shirt med en vit Vasakärve i en vit sköld är mer än bara en klädesplagg - den är en hyllning till en av Sveriges mest inflytelserika dynastier.

Vasakärven och dess historia: Framtill pryds den svarta t-shirten av en vit sköld med en stiliserad Vasakärve i centrum. Vasakärven är en symbol för den svenska Vasadynastin som styrde Sverige under 1500-talet. Den mest kända medlemmen av dynastin är Gustav Vasa, som spelade en avgörande roll i Sveriges frigörelse från den danska unionen och grundandet av en självständig svensk stat.

Vasakärven representerar den svenska nationalidentiteten och är ett påminnelse om Sveriges historiska arv och självständighet. Den är också en symbol för den kreativitet och styrka som präglade Vasatiden och som än idag är en del av Sveriges kulturella arv.

Symbolen har även använts i modern tid i diverse grupper och politiska partier. 


100% bomull.

VIKTIGT: På grund av den allmänt osäkra tillståndet i vår värld är tillgång på produkter osäker. Det innebär att plagget du beställer inte nödvändigtvis i detalj motsvarar bilden (detta gäller modellen, inte trycket). Vi ser dock alltid till att våra plagg har högsta kvalitet. Storleksmässigt försöker vi alltid hålla oss till normala storlekar. Har du L i vanliga fall så har du L också hos oss.

Leveranstiden är upp till 10 dagar på kläder eftersom dessa produceras i små serier på ett hantverksmässigt vis med noggrannhet och precision.