Statsfiende / T-tröja herr

  • 297 SEK

Var stolt, var frihetens röst, var en statsfiende.


Dela

En T-tröja med starkt budskap.

I en värld där ordet "statsfiende" har fått en ny innebörd, där de som vågar stå upp mot etablissemanget märks med ord som "terrorist" av dem med makt, finns det en annan sanning som ekar bland folket. De säger att vi är oppositionen, men i våra hjärtan vet vi att vi är frihetens röster.

Stå upp med huvudet högt, för att bära titeln "statsfiende" är inte en börda, utan en ära. Det är ett tecken på att du vågar tänka, vågar ifrågasätta, vågar drömma om en bättre framtid. Låt oss vara en inspiration för andra, visa dem att det finns styrka i sanning, mod i övertygelse. Låt oss tillsammans visa att vår strävan efter frihet inte kan kvävas, att vår kamp mot förtrycket är rättfärdig.

100% bomull.

VIKTIGT: På grund av den allmänt osäkra tillståndet i vår värld är tillgång på produkter osäker. Det innebär att plagget du beställer inte nödvändigtvis i detalj motsvarar bilden (detta gäller modellen, inte trycket). Vi ser dock alltid till att våra plagg har högsta kvalitet. Storleksmässigt försöker vi alltid hålla oss till normala storlekar. Har du L i vanliga fall så har du L också hos oss.

Leveranstiden är upp till 10 dagar på kläder eftersom dessa produceras i små serier på ett hantverksmässigt vis med noggrannhet och precision.