Ride the Tiger

  • 297 SEK

Det evolianska konceptet "La Cavalcare la Tigre", 'Rida tigern'.


Dela

Det evolianska konceptet "La Cavalcare la Tigre", 'Rida tigern', avser – till skillnad mot vad vissa tror – inte ett omfamnande av västerlandets moraliska förfall, utan emfaserar snarare vikten av att acceptera samtida förutsättningar. Detta för att i bred mån utnyttja dessa för att avancera politiskt och filosofiskt samt förbereda oss för att möta morgondagens utmaningar.
Enbart från tigerns rygg kan vi manövrera det skenande djuret – samhället – och styra detta i önskad riktning. Det handlar således inte om defaitism eller om att ta avstamp i blek populism, utan om att dominera, kontrollera och framföra en rasande kraft; att konvertera dess destruktivitet till konstruktivitet. Så ta kontroll och rid tigern – mot en värld av ruiner ur vars bråte en gyllene tidsålder åter ska spira.

100% bomull.

VIKTIGT: På grund av den allmänt osäkra tillståndet i vår värld är tillgång på produkter osäker. Det innebär att plagget du beställer inte nödvändigtvis i detalj motsvarar bilden (detta gäller modellen, inte trycket). Vi ser dock alltid till att våra plagg har högsta kvalitet. Storleksmässigt försöker vi alltid hålla oss till normala storlekar. Har du L i vanliga fall så har du L också hos oss.

Leveranstiden är upp till 10 dagar på kläder eftersom dessa produceras i små serier på ett hantverksmässigt vis med noggrannhet och precision.