Hyperborea / T-tröja herr

  • 297 SEK

Hyperborea, en mytologisk plats omgiven av otaliga teorier, anses ofta vara ariernas ursprung.


Dela

En T-shirt med djup betydelse för nordbor.

Hyperborea, en mytologisk plats omgiven av otaliga teorier, anses ofta vara ariernas ursprung. Platsen har föreslagits vara allt från Skandinavien, Britannien, och Sibirien till en mystisk förlorad plats i Arktis eller till och med i ett annat solsystem. Bland dessa teorier utforskar vi de esoteriska, där Robert Charroux introducerar en nordisk vit utomjordisk ras mellan Island och Grönland. Denna ras, med blont hår och blå ögon, tros ha styrt jorden i urtiden.
Miguel Serrano, en framträdande gestalt inom esoterisk nationalsocialism, vidareutvecklar dessa idéer genom att framhäva det ariska blodets utomjordiska ursprung och en gudomlig härstamning som står i kontrast till andra raser, beskrivna som underlägsna neandertalare.

Dolken, symboliken kring dolken kan kopplas till Thule-sällskapet, en grupp som mellan världskrigen studerade just ariernas ursprung och som gav upphov till många konspirationer, inklusive fascinerande berättelser om Vril-sällskapet, UFO:n och andra mystiska fenomen.

100% bomull.

VIKTIGT: På grund av den allmänt osäkra tillståndet i vår värld är tillgång på produkter osäker. Det innebär att plagget du beställer inte nödvändigtvis i detalj motsvarar bilden (detta gäller modellen, inte trycket). Vi ser dock alltid till att våra plagg har högsta kvalitet. Storleksmässigt försöker vi alltid hålla oss till normala storlekar. Har du L i vanliga fall så har du L också hos oss.

Leveranstiden är upp till 10 dagar på kläder eftersom dessa produceras i små serier på ett hantverksmässigt vis med noggrannhet och precision.