Corneliu Codreanu/ T-tröja herr

  • 297 SEK

Denna T-shirt hyllar en av Rumäniens mest betydelsefulla och kontroversiella historiska figurer, Corneliu Zelea Codreanu. Codreanu var grundaren och ledaren för


Dela

Denna T-shirt hyllar en av Rumäniens mest betydelsefulla och kontroversiella historiska figurer, Corneliu Zelea Codreanu. Codreanu var grundaren och ledaren för Järngardet, en politisk rörelse känd för sina nationalistiska och religiösa ideal under 1930-talet. Han var inte bara en politisk ledare utan även en författare vars skrifter reflekterade hans djupa religiösa övertygelser och hans vision om en nationell förnyelse. Porträttet på T-shirten visar Codreanu i en eftertänksam och karismatisk pose, vilket speglar hans roll som en inflytelserik och komplex personlighet i Rumäniens historia. Med sitt detaljrika och respektfulla utförande blir T-shirten mer än bara ett klädesplagg – den är en symbol för en epok och en hyllning till en man som fortfarande väcker starka känslor och diskussioner.

100% bomull.

VIKTIGT: På grund av den allmänt osäkra tillståndet i vår värld är tillgång på produkter osäker. Det innebär att plagget du beställer inte nödvändigtvis i detalj motsvarar bilden (detta gäller modellen, inte trycket). Vi ser dock alltid till att våra plagg har högsta kvalitet. Storleksmässigt försöker vi alltid hålla oss till normala storlekar. Har du L i vanliga fall så har du L också hos oss.

Leveranstiden är upp till 10 dagar på kläder eftersom dessa produceras i små serier på ett hantverksmässigt vis med noggrannhet och precision.