Korpen flyger / T-tröja dam

  • 297 SEK

Allfader-Gud låter sina korpar flyga fritt över jorden. De betraktar Hans skapelse och berättar om oss så att våra erfarenheter hjälper skapelsen att förstå sig


Dela

Allfader-Gud låter sina korpar flyga fritt över jorden. De betraktar Hans skapelse och berättar om oss så att våra erfarenheter hjälper skapelsen att förstå sig själv. På denna t-tröja ser vi korpen som flyger, upp mot en av de äldsta solsymboler vi vet om, funnen på hällristningar och andra artefakter.

100% bomull.

VIKTIGT: På grund av den allmänt osäkra tillståndet i vår värld är tillgång på produkter osäker. Det innebär att plagget du beställer inte nödvändigtvis i detalj motsvarar bilden (detta gäller modellen, inte trycket). Vi ser dock alltid till att våra plagg har högsta kvalitet. Storleksmässigt försöker vi alltid hålla oss till normala storlekar. Har du L i vanliga fall så har du L också hos oss.

Leveranstiden är upp till 10 dagar på kläder eftersom dessa produceras i små serier på ett hantverksmässigt vis med noggrannhet och precision.