Hag-All All-Hag / Vindjacka unisex

  • 749 SEK

Denna sköna vindjacka har en diskret Hag-All-runa på bröstet.Enligt ariosofin är runan Hag-All alla skrivspråks ursprung. Den symboliserar livet själv


Dela

Denna sköna vindjacka har en diskret Hag-All-runa på bröstet.

Enligt ariosofin är runan Hag-All alla skrivspråks ursprung. Den symboliserar livet själv och är inte en bokstav utan en andning med ljudet av vårt "h". Denna andning och runa är därför också Allfader-Guds namn. Hag-All är världsrunan kring vilken den andliga såväl som materiella världen kretsar. Det är den heligaste runan, runan tillhörande den högsta initiationen. Hag-All är därtill den sjunde runan, det heligaste talets runa. Runan ger människan mirakulösa krafter, om hon tror på andens kraft. Det är en runa viktig att bära och visa upp.

100% polyester.

VIKTIGT: På grund av den allmänt osäkra tillståndet i vår värld är tillgång på produkter osäker. Det innebär att plagget du beställer inte nödvändigtvis i detalj motsvarar bilden (detta gäller modellen, inte trycket). Vi ser dock alltid till att våra plagg har högsta kvalitet. Storleksmässigt försöker vi alltid hålla oss till normala storlekar. Har du L i vanliga fall så har du L också hos oss.

Leveranstiden är upp till 10 dagar på kläder eftersom dessa produceras i små serier på ett hantverksmässigt vis med noggrannhet och precision.