Hag-All All-Hag (litet tryck) / Sweatshirt unisex

  • 497 SEK

Enligt mästare Huiracocha är runan Hag-All alla skrivspråks ursprung. Den symboliserar livet själv och är inte en bokstav utan en andning med ljudet a


Dela

Enligt mästare Huiracocha är runan Hag-All alla skrivspråks ursprung. Den symboliserar livet själv och är inte en bokstav utan en andning med ljudet av vårt "h". Denna andning och runa är därför också Allfader-Guds namn. Mästare Kummer förklarade att Hag-All är världsrunan kring vilken den andliga såväl som materiella världen kretsar. Det är den heligaste runan, runan tillhörande den högsta initiationen. Hag-All är därtill den sjunde runan, det heligaste talets runa. Mästare von List bekräftade runans kraft och förklarade att den ger människan mirakulösa krafter, om hon tror på andens kraft.

100% bomull.

VIKTIGT: På grund av den allmänt osäkra tillståndet i vår värld är tillgång på produkter osäker. Det innebär att plagget du beställer inte nödvändigtvis i detalj motsvarar bilden (detta gäller modellen, inte trycket). Vi ser dock alltid till att våra plagg har högsta kvalitet. Storleksmässigt försöker vi alltid hålla oss till normala storlekar. Har du L i vanliga fall så har du L också hos oss.

Leveranstiden är upp till 10 dagar på kläder eftersom dessa produceras i små serier på ett hantverksmässigt vis med noggrannhet och precision.