Algiz Runljus XL

  • 467 SEK
  • 427 SEK

Belys ditt hem med skyddets tecken med vår unika Algizruna Ljushållare. Svartlackerad för att skapa en distinkt och elegant estetik, denna enstaka ljushållare i

Artikelnummer: 112
Dela

Belys ditt hem med skyddets tecken med vår unika Algizruna Ljushållare. Svartlackerad för att skapa en distinkt och elegant estetik, denna enstaka ljushållare införlivar den gamla Algiz-runans form, känd som ett kraftfullt skyddssymbol och en källa till positiva energier. Denna runa är större och finns för närvarande bara i ett exemplar.

För ett värmeljus ger vår Algizruna Ljushållare en lugnande enskild flamma, och är ett perfekt sätt att tillföra en dos av lugn och skyddande atmosfär till ditt hem. Den är lika praktisk som den är spirituell, med ett hål i toppen för att enkelt kunna hänga upp den och skapa ett svävande ljus var som helst i ditt hem.


Ta in en del av den nordiska traditionen och den beskyddande energin i Algiz-runan med denna stilfulla ljushållare – en symbol för skydd och inre styrka som lyser upp dina kvällar. Skaffa din Algizruna Ljushållare idag och skapa en harmonisk oas i ditt hem.


Mått: 35*21.5 CM, tillverkad i 30*30mm fyrkantsprofil.